19 Απρ 2015

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ... ΙΕΡΗΣ (;) ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120

Του Γιάννη Καλογερόπουλου

Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ... ΙΕΡΗΣ ?? .. ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ 120 !!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ !!!

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ .... ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ [ ΙΕΡΗΣ ] ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ !!! 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!! 

ΤΟ 28 ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ : ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !! ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ [ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΤΣ ] ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ !!!!

ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΣΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΕΠΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ [ ΕΥΡΩ ] ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ..... ΝΟΜΙΚΑ .... ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ !!! 
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ .... ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ Η ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ [ ΒΛΑΚΑΣ ] Η ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ !!!

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ :
ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΑΑ+ ..... ΣΕ Β 
ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ 14 ΚΑΙ 15% ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ !!!

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΓΥΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ !!! 
ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 2013 ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ !!! 
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ !!! 

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ... ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !! 
ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ [ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ] !!!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΙΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ !!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΣΧΕΘΕΙ !!

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ [ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ]
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !!!

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ !!!

ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ !!!

ΔΕΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ [ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ] ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΠΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ !!!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ !!! 
ΤΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΙΟ ...
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ...
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ !!!

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΠΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΕΡΗΣ η ΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ !!!

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ :

ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ !!
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ [ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ] ΛΟΓΩ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ !!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ [ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ] ΕΞ ΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΟ :
ΕΧΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 800 ΚΑΙ 1 ΤΡΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΚΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ .... ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΣ ΕΣΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΟΥ !!!! 

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ !!!

ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ !! 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ !!
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ !!!!!!!Σχόλιο:
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΉΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΌΤΙ ΑΝΉΚΟΥΜΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ !...

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΌΤΙ ΣΤΟ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΟ 1940 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΛΗΡΩΣΕ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. , ΚΑΙ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΌ ΜΑΣ ΛΟΓ. ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ... ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΆ Ν ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ: ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ ΕΝΑ "ΠΡΑΜΑ", ΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΉΚΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΠΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ Ή ΤΟ "ΠΡΑΜΑ" ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ;;;

ΤΙ ΛΕΤΕ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ "ΔΟΥΛΕΜΑ" ΤΕΛΕΙΩΣΕ ;;;

13 σχόλια:


 1. καθαροι προδοτες ειναι ολοι οσοι τάσσονται κατα της ιερης δηλωσεως . ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ , ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥς ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ .. ο κοσμος εχει ξυπνησει ..

  Μόλις τώρα · Τροποποιήθηκε · Μου αρέσει!
  ..


  Tasos Mastrogiannis μονον οι προδοτες αναγνωρίζουν το ξένο δίκαιο και δεν το καταδικάζουν.... κουκιά μετριμενα ειναι , δεν χρειαζεται να εισαι αστροφυσικος να το αντιληφθείς ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξυπνήστε ρε.. θα κάνουν τις κόρες σας πόρνες και τα παληκάρια αδερφές ...
  ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .. ΑΛΛΑ τα καθάρματα οι πολίτες οπου εχουν αποσιωπήσει και συγκαλύψει δικογραφία έσχατης προδοσίας είναι δολοφόνοι,( που δεν εχουν δηλαδή , καταθεσει κατι αναλογο (και εμπρόθεσμα) της ιερης δηλώσεως ( καθώς στην ουσία ,γενοκτονία είναι που τα καθίκια έχουν ενσυνείδητα υποθάλψει και που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να υποθαλπτουν) .. δες ...Ο νόμος και το σύνταγμα επιβάλει σε όλους ανεξαιρέτως στους πολίτες (σε περιόδους κατάλυσής του) ,την επίσημη και ένορκη εφαρμογή του 120 ( δεν λεει πουθενά ότι πρεπει να συμβουλευτούν δικηγόρους .ή να το πράξουν μεσω οργανώσεων ή κομμάτων ή αρχηγών Ο φόβος μην μπλέξετε όταν ενεργοποιήσετε ενόρκως το 120, . δεν δικαιολογεί το να υποθάλπτει και να συγκαλύπτει (δια της κακουργηματικής σιωπής του) κανεις δικογραφία που ισχύει υπερ της ιδιας του της οικογενείας και που τα εγκλήματα που έχουν διατυπωθεί μέσα σαυτήν τιμωρούνται με ποινες τρισισόβιας κάθειρξης . Αντιθέτως(όσο περισσότερο αργει να καταθέσει κατι ανάλογο ) τοσο περισσότερο βαφεί τα χέρια του με το αίμα των ιδίων του των παιδιών , εγγονών και συμπολιτών του δια της κακουργηματικής του εκείνης σιωπής .
  https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. tasos2222
   Η Ίδια απάντηση που δίνω παρακάτω στην Ελλισάβετ, ισχύει και για σένα.

   Διαγραφή
 3. ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ,ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!! ..ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ..ΙΕΡΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ !!.. ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ..ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ....ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΘΗΣΑΥΡΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ...ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !! ΕΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ;; ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΩΣ ΝΟΜΙΜΑ !!..ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ !! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ!! ..ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΙΣΩ !! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ..ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ !!..ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ "ΔΑΚΤΥΛΟΣ "ΕΙΣΤΕ ..ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ..ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΝΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ..ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΠΤΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ !!..ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΠΤΟΥΣ ..ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΙΑΣΩ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΒΟΛΕΨΟΥΝ" !!! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΛΕ !! ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ..ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Η ΧΗΜΕΙΑ ..ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ..!!ΑΧΑΑΧΑΧΑΧ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ !!!..ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ ΤΑΓΚΑΛΙΔΟΥ.(ΕΛΛΗ ΤΑΓΚΑΛΙΔΟΥ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ... ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.!

   Ελλισάβετ, αν πραγματικά αγαπάς την Πατρίδα και την αλήθεια και το δίκαιο που της ανήκει, και πρέπει με κάθε θυσία να ανακτηθεί, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ.... ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥ πρώτα και ύστερα ζητάς συγνώμη, και ανακαλείς ό,τι μπουρδολογία "ξεφουρνίζεις" παραπάνω για έναν μεγάλο αγώνα των πραγματικών Ελλήνων που δυστυχώς δεν προσέγγισες, και φυσικά δεν γνωρίζεις...

   Η σωστή "ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ" είναι στον παρακάτω σύνδεσμο, και όχι η δική σου ! http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2014/12/%CE%95%CE%9E%CE%A9%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%9F_%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3_%CE%91%CE%9D%CE%A5%CE%A0%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%97%CE%A3_%CE%94%CE%9F%CE%A5-2.pdf

   https://sorrasgegonota.wordpress.com/

   http://alfeiospotamos.gr/?p=14193

   https://sorrasgegonota.files.wordpress.com/2012/11/600-ceb4ceb9cf82-cebcceb7cc81cebdcf85cf83ceb7.pdf

   http://www.google.gr/?gws_rd=ssl#newwindow=1&q=%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7

   ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ κυρία μου.... ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ! Μπές και στο γιουτιουμπ να βρείς χιλιάδες βίντεο από χιλιάδες εκδηλώσεις κι εκπομπές που έχουν γίνει για τον μοναδικό τον μονόδρομο που έχουμε οι Έλληνες να ξαναπάρουμε την Πατρίδα πίσω, όπου και μας ανήκει, προτού μας εξολοθρεύσουν ! ! !

   Διαγραφή
 4. ΠΕΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ Γ--ΦΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ, ΒΑΣΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΝΑ 10€ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ; ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είσαι και νεραϊδένιος π'αναθεμάσαι... και πως να σε δώ !

   Διαγραφή
 5. ΝΕΡΑΪΔΕΝΙΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 22 Απριλίου2014- 3.42π.μ. -ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ή ΟΧΙ ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ''ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ'' ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 99% ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ 'ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ'. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΘΕΙ.
   https://www.facebook.com/groups/986790621349334/

   Διαγραφή
  2. Νεραϊδένιε, αν είσαι (όπως ισχυρίζεσαι) Έλληνας, δεν γράφεις ότι βαλακία σου λένε οι κάθε λογής βαλτοί του καθεστώτος, μα ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ !

   Τα όπλα όμως σε τούτον το πόλεμο νεραϊδένιε λέγονται ΓΝΩΣΕΙΣ...,

   Γιαυτό μη ντροπιάζεις το ίματζ και το προφίλ σου λέγοντας ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ !

   Μπορείς να ενημερωθείς αν το θέλεις αρκεί να μπορείς να σκέφτεσαι κιόλας...

   http://www.google.gr/?gws_rd=ssl#newwindow=1&q=%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7

   Διαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ alt + control + delete.
   ..Ο νόμος και το σύνταγμα επιβάλει σε όλους ανεξαιρέτως στους πολίτες (σε περιόδους κατάλυσής του) ,την επίσημη και ένορκη εφαρμογή του 120 ( δεν λεει πουθενά ότι πρεπει να συμβουλευτούν δικηγόρους .ή να το πράξουν μεσω οργανώσεων ή κομμάτων ή αρχηγών Ο φόβος μην μπλέξετε όταν ενεργοποιήσετε ενόρκως το 120, . δεν δικαιολογεί το να υποθάλπτει και να συγκαλύπτει (δια της κακουργηματικής σιωπής του) κανεις δικογραφία που ισχύει υπερ της ιδιας του της οικογενείας και που τα εγκλήματα που έχουν διατυπωθεί μέσα σαυτήν τιμωρούνται με ποινες τρισισόβιας κάθειρξης . Αντιθέτως(όσο περισσότερο αργει να καταθέσει κατι ανάλογο ) τοσο περισσότερο βαφεί τα χέρια του με το αίμα των ιδίων του των παιδιών , εγγονών και συμπολιτών του δια της κακουργηματικής του εκείνης σιωπής .
   https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985.

   Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΙΖΙ. Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

   Διαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΕ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ "ΑΠΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ....
   ΕΝΩΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

   Διαγραφή
 6. ΝΕΡΑΙΔΕΝΙΕ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ !!!!!! ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΧΙΟΥΜΟΡ (ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΥ) ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ !!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΄ΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ....Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή