28 Μαρ 2015

Ο Αρτέμης Σώρρας τα λέει όλα!... (βίντεο)



Μας λέει ο Αρτέμης Σώρρας:
Αποδεδειγμένα πλέον, από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, η μετοχή του Σώρρα κάνει 670 δις... και μετά ρωτάει: γιατί από την δωρεά των τεσσάρων μετοχών δεν παίρνουν τον νόμιμο φόρο 0,5% που αντιστοιχεί σε αυτές και φτάνει το ποσόν των 27 δις, ενώ την ίδια
στιγμή κυνηγούν τον Έλληνα πολίτη, φορολογούμενο, και για μικροχρέη προς το δημόσιο, του κάνουν κατασχέσεις, φυλακίσεις και στην κυριολεξία τον σκοτώνουν;;; 


Όμως αυτά, ο Αρτέμης Σώρρας τα λέει για μάς!... 

Για να ξυπνήσουμε εμείς επιτέλους και να δούμε, και να πράξουμε το αυτονόητο....

Διότι στην πραγματικότητα ο Αρτέμης Σώρρας γνωρίζει πολύ καλά γιατί δεν τα παίρνουν.
Γνωρίζει στην πραγματικότητα, ότι κράτος των Ελλήνων δεν υπάρχει, αλλά αυτό που σήμερα καλείται "κράτος", είναι το κράτος του τραπεζικού κατεστημένου... που με τα κόμματα - συμμορίες που όλα αυτά τα χρόνια εναλλάσσονται την διαχείριση του πλούτου των Ελλήνων, αυτό το κατεστημένο, στην κυριολεξία καταληστεύει και γενοκτονεί, φυσικά και πνευματικά, τους Έλληνες.


Επίσεις γνωρίζει ότι δεν είναι και τόσο ηλίθιοι οι κυβερνώντες υπάλληλοι των τραπεζών να ασχοληθούν με τα 27 δίς από την φορολογία των μετοχών, αφού όχι μόνο τα 27 δις, αλλά και και η συνολική αξία όλων των μετοχών (που θα πρέπει να είναι εκατοντάδες τρισεκατομμύρια) είναι ήδη στα χέρια τους, στις δικές τους τράπεζες, και ο κλεμμένος χρυσός της Ανατολής, (στον οποίο αντιστοιχούν οι εν λόγω μετοχές) στα δικά τους θησαυροφυλάκια!...

Ποίος ο λόγος λοιπόν να "αυτοπυροβοληθούν" ασχολούμενοι με τα 27 δις του φόρου των μετοχών, αφού γι αυτούς, οι ίδιες οι μετοχές είναι μια ιστορία αμαρτωλή που με κάθε τρόπο θα πρέπει να αποκρυφτεί και να ξεχαστεί, ως που να δολοφονήσουν και τον τελευταίο δικαιούχο, και τον τελευταίο Έλληνα, ούτως ώστε, το θέμα για αυτούς να κλείσει "όμαλά" και οριστικά;;; 

Δείτε το βίντεο, δείτε τι λέει, για την γενοκτονία που τελείται εις βάρος των Ελλήνων ως σήμερα, πως το κάνουν, και τι πρέπει να κάνουμε!

10 σχόλια:

  1. Οτι καινα λεει ο Σώρρας οι Ανθέλληνες εχθροί μας όχι μονο απο αρχαιότητα, ακούστε μονο τι είπαν στον ΛΑΟ του το 1983 η 85, το έχω κάπου γραμμένων διοτι το άκουσα με τα αυτιά μου, καθως και το 1996 η Κυβερνιση αυτού του κράτος έκανε ακριβώς την ίδια ανακοινωση στον ΛΑΟ του λέγοντας οτι είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ ο χυροτερος Εχθρος τους!! Μαλιστα!και τι κάνανε οι Κυβερνοντες μας? τίποτε, διοτι μας μισούν όσω δεν γίνεται. Γιαυτον τον λογο, αγνοούν τον Σώρρα. Αν ενδιαφέρονταν για την Πατριδα μας την Ελλαδα και ψέματα να έλεγε ο Σωρας θα δεχόταν τα χρήματα. Ποιο θα ήταν το κακό αν ο Σωρας έλεγε ψέματα ?? ποιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρτέμης ο Μέγας Υπηρέτης του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ !!!! ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΠΑΛΙΑ ΧΛΕΒΑΖΑΝ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ .... ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ..... ΒΛΕΠΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ..Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ. ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ 'Η ΓΙΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρτεμη προχωρα μπροστα !!!! Την προσπαθεια σου και με τα γραφεια της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ θα απελευθερωσουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας απο το παγκοσμιο σιωνιστικο κατεστημενο Μπορουμε ολοι μαζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΑΦΥΠΝΗΖΩΝΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ 100%. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΔΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΙΩΠΑΑΑΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ...ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΘΕΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΡΥΑΚΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ; ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; Ή ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ???
      ΔΙΟΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ "ΞΕΡΟ" ΣΟΥ... ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
      Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ
      ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή