26 Φεβ 2015

Το Σκάι προτείνει θειάφι στην ατμόσφαιρα: “Όλοι μαζί ας ψεκαστούμε”!


Ξυπνήστε ρεεεε... Είμαστε αναλώσιμοι!... Δεν το βλέπετε ;;; ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
ηλίθιες ξανθιές
Το… "οικολογικό" κανάλι Σκάι που τόσο αγαπάει το περιβάλλον και προπαγανδίζει φανατικά την κλιματική αλλαγή, τώρα μας παρουσιάζει και ειδική μέθοδο αντιμετώπισης της βρομίζοντας την ατμόσφαιρα που αναπνέουμε με θειάφι!

Το Σκάι, το φανατικά κείμενο υπέρ της κλιματικής αλλαγής και εξίσου φανατικά κατά της αποκάλυψης των χημικών αεροψεκασμών, τώρα μας πληροφορεί
ότι στο μέλλον, ίσως όχι και στο τόσο μακρινό, θα χρειαστεί να ψεκάσουν τους ουρανούς με διοξείδιο του θείου που θα μας προστατεύσει από την ηλιακή ακτινοβολία.
Παρά τις τόσες καταγγελίες που τους έχουμε κάνει ότι διενεργούνται χημικοί αεροψεκασμοί, το κανάλι ποτέ δεν έκανε ούτε μια αναφορά, αντιθέτως, οι Μπογδάνος και Πορτοσάλτε συχνά κάνουν χρήση της λέξης “ψεκασμένος” ειρωνικά με την έννοια του ανόητου συνωμοσιολόγου ή κάτι παρόμοιο. Κι ο Τράγκας, που τόλμησε κι έκανε μια εκπομπή αφιερωμένη στους ψεκασμούς και φαινόταν ορεξάτος από το τρέιλερ της επόμενης σεζόν να συνεχίσει και σε άλλες, πήρε τα παπούτσια στο χέρι μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη της εκπομπής του.


Κι όμως, το κανάλι αποφάσισε να μιλήσει για ψεκασμούς, αλλά όχι γι’ αυτούς που ήδη γίνονται, αλλά γι’ αυτούς που ίσως πρέπει να γίνουν κάποια στιγμή για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και παρουσιάζει στους θεατές του την επιστήμη της Γεωμηχανικής -για να αρχίζει να την μαθαίνει ο κόσμος- με ένα χλιαρό υπότιτλο “επικίνδυνα παιγνίδια με το κλίμα”.  Δείτε την εκπομπή του econews:




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου