26 Ιαν 2015

ΨΕΜΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!!

ΨΕΜΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Διαδίδετε συνεχώς, ότι εκατομμύρια ομοεθνείς σας εθανατώθησαν, από τους Γερμανούς εις "θαλάμους αερίων". Από μία έρευνα που έγινε, διεπιστώθησαν τα ακόλουθα. Ο Αμερικανός μηχανολόγος-μηχανικός Φρέντ Λόχτερ (Fred A.Leuchter) είναι υπεύθυνος κατασκευαστής θαλάμων αερίων στην Αμερική, δια τας εκτελέσεις θανατοποινιτών. Τελευταίως ανέλαβε τον εκσυγχρονισμό του θαλάμου αερίων στην φυλακή της πόλεως Τζέφερσον της Πολιτείας του Μιζούρι.

Το 1988 ως ειδικός πραγματογνώμων εξήτασε τους "θαλάμους αερίων, στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως του ¶ουσβιτς" Μπιρκενάου και Μαϊντάνεκ και εδημοσιοποίησε το πόρισμα της ερεύνης του, όπου διεπίστωσε ότι: "ποτέ δεν υπήρξαν τέτοιοι θάλαμοι αερίων σ' αυτά τα τρία στρατόπεδα". Το 1989 επεσκέφθη την Γερμανίαν και την Αυστρίαν και εξήτασε τους "θαλάμους αερίων" στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως Νταχάου, Μαουτχάουζεν, στο κάστρο Χαρτχάϊμ, όπου το συμπέρασμα της δευτέρας ερεύνης του ήτο, ότι: "ποτέ δεν υπήρχαν θάλαμοι αερίων με σκοπόν την εξόντωση ανθρώπων σ' αυτά τα τρία μέρη" ("Η δεύτερη αναφορά Λόχτερ" Ελλ. εκδ. σελ. 3,4,35).

Η τελευταία αυτή πραγματογνωμοσύνη του Λόχτερ εδημοσιοποιήθη την 15 Ιουνίου 1989 στο Μάλυτεν την Μασσαχουσέτης και είναι στην διάθεσιν παντός ενδιαφερομένου. Μέχρι στιγμής ουδείς αντέκρουσε το συμπέρασμα της τεχνικής πραγματογνωμοσύνης του προαναφερθέντος Αμερικανού ειδικού. Δια περισσότερα εις Fred Leuchter: "An Engineering Report on the Alleged Execution Gas Chamber at Auschwitz, Birkenau and Majdanek, Poland" και "The Leuchter Report: the end of a Myth" του ιδίου, με πρόλογο του καθηγητού Ρομπέρ Φωρισσόν, Samisdat Publishers ltd. Η άποψις, ότι ουδέποτε εχρησιμοποιήθησαν "θάλαμοι αερίων" από τους Γερμανούς δεν είναι νέα.

Ήδη από του 1948 η Συμμαχική Στρατιωτική Αστυνομία, που ελάμβανε μαρτυρικάς καταθέσεις, δια τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών έκανε έλεγχο εκείνων των καταθέσεων, που ανέφεραν "θαλάμους αερίων" και διεπίστωσε, ότι ήσαν ψευδείς ή προϊόντα βίας, ώστε ο διοικητής Μύλλερ και ο υποδιοικητής Λασού απέστειλαν από την Βιέννη, προς τα τμήματα της Συμμαχικής Στρατιωτικής Αστυνομίας την ακόλουθον εγκύκλιον: "Υπηρεσία Στρατιωτικής Αστυνομίας. Εγκύκλιος Νο. 31/48 Βιέννη. 1η Οκτωβρίου1948. 10η Αποστολή. 1. Οι συμμαχικές επιστροπές έρευνας έχουν ως εδώ αποδείξει ότι κανένας άνθρωπος δεν σκοτώθηκε από δηλητηριώδη αέρια στα παρακάτω στρατόπεδα συγκεντρώσεως:Μπέργκεν-Μπέλσεν, Μπούχελβαντ, Νταχάου, Φλόσσενμπυργκ, Γκρόςς-Ρόζεν, Μαουτχάουζεν και τα προσκείμενα στρατόπεδα, Νατσβάϊλερ, Νοϊενγκάμμε,Νιντερχάγκεν (Βέβελσμπουργκ), Ράβενσμπουργκ, Σαξενχάουζεν, Στούτχοφ, Τερέσινσταντ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ήταν δυνατόν να αποδειχθεί ότι ομολογίες είχαν παρθεί με βασανιστήρια και αυτές οι μαρτυρίες ήσαν ψεύτικες. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν όταν διεξάγετε έρευνες και ανακρίσεις σχετικά με τα εγκλήματα πολέμου. Το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας θα πρέπει να αναγνωρίζεται από πρώην κρατουμένους στρατοπέδων συγκεντρώσεως, οι οποίοι κατά την διάρκειαν της ακρόασης κατέθεσαν για την δολοφονία ανθρώπων ειδικά Εβραίων. Θα πρέπει εάν επιμένουν στις δηλώσεις τους, να γίνονται μηνύσεις εναντίον τους για ψευδείς δηλώσεις". Εξ άλλου η "Διεθνής Επιτροπή του Στρατοπέδου Συγκεντρώσεως Νταχάου" της περιόδου 1933-1945 στην έκθεσίν της εκ 229 σελίδων, που εδημοσίευσε το 1978 , στην σελίδα 165 βεβαιώνει ότι "ο θάλαμος αερίων μεταμφιεσμένος σε λουτρό ποτέ δεν μπήκε σε λειτουργία".

Ο Δρ. Μάρτιν Μπρόσατ του "Ινστιτούτου Συγχρόνου Ιστορίας" του Μονάχου εις επιστολήν του προς την εφημερίδα "Die Zeit" (19-8-1960) εβεβαίωσεν ότι: "Ούτε στο Νταχάου, ούτε στο Μπέρκεν-Μπέλσεν, ούτε στο Μπούχενβαλντ δεν θανατώθηκαν με αέρια Εβραίοι ή άλλοι κρατούμενοι. Ο θάλαμος αερίων στο Νταχάου ποτέ δεν ολοκληρώθηκε και χρησιμοποιήθηκε". Με τον επισημότερον τρόπον το 1983 ο διευθυντής διοικήσεως της πόλεως Νταχάου βεβαιώνει, ότι στο ομώνυμον στρατόπεδο συγκεντρώσεως ουδεμία εκτέλεσις με αέρια (Keine Vergasungen) έγινε στο στρατόπεδο. Αυτό και άλλα πολλά δημόσια έγγραφα ουδείς ουδέποτε τα διέψευσε. Επί παραδείγματι ο Στήβεν Φ.Πίντερ στο "Our Sunday Visitor" (14 Ιουνίου 1959) έγραψε: "΄Ημουν στο Νταχάου για 17 μήνες μετά τον πόλεμο, ως δικηγόρος του Υπουργείου Πολέμου των ΗΠΑ και μπορώ να δηλώσω ότι δεν υπήρχε θάλαμος αερίων στο Νταχάου".
Ομαδική εκτέλεση ενός κρητικού χωριού από τους Γερμανούς (1941)
Τι λέτε; στο όνομα της παγκόσμιας κυριαρχίας και ελέγχου του πλανήτη από τα όρθια ΖΩΑ τη Ν.Τ.Π. έχουν την παραμικρή αξία μερικά εκατομμύρια ή και δισ εκατομμύρια ακόμα ανθρώπινων ζωών;

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

    ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ .ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ.....

    ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή