30 Ιουν 2014

Ως πότε πια θα είμαστε ΡΑΓΙΑΔΕΣ ωρέ Έλληνες;;;


A βρε παιδιά μου "αθάνατα Ελληνόπουλα"! Ώς πότε θα την "πατάτε"; και ως πότε πια θα είμαστε θύματα μωρέ;

Ναι βρέ Μιχάλη μου! Ναι αδερφέ μου. Και βέβαια το υδρογόνο ήταν και θα είναι το ΆΡΙΣΤΟΝ, το ΑΕΝΑΟΝ και το ΔΩΡΕΑΝ
(δώρο Θεού) καύσιμο, και βέβαια σου αξίζουν συγχαρητήρια που το σκέφτηκες! 

Όμως δεν γίνεται έτσι αγαπημένα μου παιδιά και αδέρφια!

Δεν γίνεται έτσι διότι δεν είναι δυνατόν ποτέ, αυτοί που μας πούλησαν τις ζωές και συνεχίζουν να μας πουλάνε σαν λαό, σαν Ελλάδα, σαν Έθνος, αυτοί που μας δολοφονούν και θησαυρίζουν, τώρα ξαφνικά να μας πονέσουν, να μας αγαπήσουν, και να μας χαρίσουν έτσι απλόχερα την ενέργεια, μέσω της οποίας ως τώρα μας κρατάνε σκλάβους, δέσμιους και υπόδουλους, μέσω συμβολαίων ΔΕΗ, σε μορφή KW/h ή μέσω άλλων πολυεθνικών σε μορφή διαφόρων καυσίμων κλπ... !

Με λίγα λόγια, δεν γίνεται να "γλείφεις" και να παρακαλάς αυτούς που έχουν υπογράψει το συμβόλαιο θανάτου σου, και που αποδεδειγμένα πια, με σατανικό και ύπουλο σχέδιο σε δολοφονούν και σε καταστρέφουν!

Αυτούς πρώτα τους ανατρέπεις, διότι είναι υπόδικοι για τα πολλαπλά εγκλήματά τους κατά του Έθνους και εις βάρος του λαού. Αυτούς τους εξοστρακίζεις, τους τιμωρείς παραδειγματικά, και μετά δίνεις δωρεάν ενέργεια, Ελευθερία και ΖΩΗ στην Πατρίδα σου, αλλά συγχρόνως και τον "θεμέλιο λίθο" μιας κοινωνίας, που λέγεται παιδεία και γνώση, (διότι χωρίς αυτόν οι κοινωνίες θα ξαναπέφτουν στον ίδιο "λάκκο") και που σήμερα δεν υπάρχει, γιατί τεχνηέντως μας της έχουν εξαφανίσει από τα Ελληνικά σχολεία, και αντ' αυτών, μας πουλάνε εκπαίδευση ζώου!

Ας θυμηθούμε και την ορκωμοσία προέδρου Δημοκρατίας πρίν 9 χρόνια το 2005,που ορκίστηκε το "κωθώνι" μπροστά στα μάτια όλων μας, επί των ημερών του να περιοριστούν τα Εθνικά μας σύνορα, να χάσουμε Εθνική κυριαρχία, εργασιακά αλλά και Ανθρώπινα δικαιώματα να παραβιάζονται! ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ το απόβρασμα, και ο "ΡΑΓΙΑΣ" ο Έλληνας συνέχισε να είναι σκυφτός, να κοιτάζει TV, να πίνει μπύρες, και να χειροκροτεί τα γκόλ της ομάδας του ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!

Για πάνω από δέκα μέρες επαναλαμβανόταν η "ορκωμοσία της προδοσίας" σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, διότι ήταν ένα είδος "βολιδοσκόπησης", ήταν μία "σφυγμομέτρηση" της κοινής γνώμης, για να δουν τις αντιδράσεις μας, για να δουν αν το "πείραμα" πέτυχε!

Και είδαν!
Με μεγάλη τους χαρά και ίσως και έκπληξη, είδαν ότι η "παιδεία" που για δεκαετίες τώρα μας προσφέρουν μέσω T.V. και τύπου, οι αεροψεκασμοί, τα κύματα elf κλπ. έχουν φέρει το ποθητό γι αυτούς αποτέλεσμα, ο καιρός ωρίμασε, και είναι πλέον ώρα, να "δρέψουν τους καρπούς τους", και σταδιακά και ήσυχα, να μας ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!

Υπάρχει λύση; Ας ακούσουμε κι έναν Έλληνα!

2 σχόλια:

  1. Καλά με τέτοιους τύπους ασχολείσαι; Ούτε τα σκατά μου δεν χάλαγα για τέτοιους καραγκιόζηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ Ε.ΣΥ.... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΟΚΑΡΑΓΚΟΖΗ

      Διαγραφή