2 Μαρ 2014

Ο καιρός γαρ εγγύς (προφητείες)

Χαμός εξελίξεων. Η εβραϊκή κνεσέτ (βουλή), σκοπεύει να απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων στο χώρο που βρίσκονται τα δύο τεμένη και όπου υπήρχε κάποτε ο ναός του Σολομώντος.
Αυτό έχει ξεσηκώσει τους Παλαιστινίους και αναμένονται συγκρούσεις και ένταση.
Καταλαβαίνει κανείς, ότι αφού το όρος του ναού θα επιτρέπεται να το επισκεφθούν μόνο Εβραίοι, θα χτιστεί και ο ναός του Σολομώντος (ο τρίτος) και θα αχρηστευθεί το τέμενος του Ομάρ.

Εντωμεταξύ, η διεθνής αμνηστία, στην ετήσια έκθεσή της, μιλά κατά του Ιασραήλ, που καταπιέζει λέει τους Παλαιστινίους (τώρα το θυμήθηκαν) και ζητά διεθνή παρέμβαση πάνω στο θέμα.
Θυμίζουμε ότι ο Λιακόπουλος είχε παρουσιάσει στην τηλεοπτική του εκπομπή, τις καταγγελίες του Νετανιάχου, για τους εκβιασμούς των ΗΠΑ κατά του Ισραήλ.
Δεν αποκλείεται αυτή η ενέργεια των Εβραίων, να δώσει την αφορμή για νατοϊκή παρέμβαση στα Ιεροσόλυμα.
Δήλωσε μάλιστα το εβραϊκό κοινοβούλιο, οτι χωρίς το χώρο του ναού του Σολομώντος κάτω από αποκλειστική εβραϊκή κυριαρχία, δεν υπάρχει εβραϊκό κράτος.
Ο Νταβούτογλου πήγε στους Ουκρανούς εχθρούς του Πούτιν
Από την άλλη πλευρά σε μία επίδειξη ανείπωτης ανοησίας, ο Νταβούτογλου, επισκέφθηκε σήμερα το Κίεβο για να συναντήσει τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και τους εκπροσώπους των μουσουλμάνων Τάταρων της Κριμαίας (Γιουγκούρ Τούρκοι).
Η κίνηση αυτή του Νταβούτογλου, βάζει την Τουρκία απέναντι στον Πούτιν και ίσως η προφητεία που μιλάει για βροχή πυραύλων στην Τουρκία, να μην απέχει πολύ από το να εκπληρωθεί.
Μιλώντας για προφητείες, θυμίζουμε ότι στα βιβλία του Λιακόπουλου, υπάρχει η προφητεία του Αγίου Αγαθάγγελου, που λέει ότι:
Άκουσα φωνή που έρχονταν απ’ το βορρά, κι έλεγε τα εξής· Ρωσία ξύπνα λοιπόν απ’ τον ύπνο, σ’ εσένα απευθύνεται ο λόγος του Αγγέλου του Κυρίου, και το πρωί, με τον ήλιο, θα γεμίσει με καθαρό λάδι ο πυρσός σου, και πριν ο ήλιος φτάσει στο ανατολικό ζώδιο, θα φανερωθείς· ω φίλη, κοίτα τα πολεμικά σου όργανα πώς γεμίζουν τον αέρα με μελωδίες· οι πολεμιστές και οι ήρωές σου ψάλλουν για τη νίκη, προσκαλώντας σε να ξαναφτιάξεις τον πλανήτη από το αμόλυντο, ξεφλουδισμένο κριθάρι με την αληθινή σφραγίδα του Χριστού, που σε γλίτωσε κάποτε από τα σκοτάδια της ειδωλολατρίας·
πάρε γρήγορα τα όπλα, αδελφή μου, πορεύσου, υπερασπίσου την αιώνια αλήθεια του· γιατί εσύ έχεις το σημάδι μιας τόσο λαμπερής δόξας. Αλλά άκουσε, φίλη αδελφή· από τους Αγαρηνούς θα ενοχληθείς κατά την έβδομη εκατοντάδα, και μέτρα σχεδόν μέχρι τον τεσσαρακοστό, και θα δεις πως θα νικήσεις και θα τον καταστρέψεις, και στην χερσόνησο (Κριμαία) θα νικήσεις και θα περάσεις την Μαιώτιδα λίμνη, θα σπάσεις την Ταυρική (Κριμαία) και τα γύρω μέρη.

Πατροκοσμάς: Γενικός Πόλεμος μετά από διπλή Πασχαλιά και διπλό καλοκαίρι
Last updated on 

Θα έρθει ξαφνικά… Έτος 2014; Ο πατροκοσμάς ο Αιτωλός, ο μέγας αυτός Άγιος της πίστης μας, ο γίγαντας εθνομάρτυρας του νεότερου ελληνισμού, μίλησε στους υπόδουλους τότε Ρωμηούς τη γλώσσα την προορατική. «Είδε» βαθιά μέσα στον μέλλοντα χρόνο όχι μόνο τα επερχόμενα για την εποχή του γεγονότα που θα οδηγούσαν στην απελευθέρωση του γένους, αλλά και τα συμβάντα που χαρακτηρίζουν την δική μας εποχή!
Περίπου 250 χρόνια από τον καιρό που έζησε και έδρασε ο πατροκοσμάς,, τα περισσότερα από όσα προείδε τα έχουμε ήδη ζήσει ή… κοντεύουμε να τα ζήσουμε…! (σημ.: Για τα όσα εκπληκτικά είπε και έκανε ο Άγιος Κοσμάς, βλέπε και το έργο του Ησαΐα Κωνσταντινίδη «Ο Πατροκοσμάς για τους έσχατους καιρούς», εκδόσεις «Ελεύθερη Ώρα», Αθήνα 2012).
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι οι καιροί που ζούμε είναι αποκαλυπτικοί και, ίσως, εσχατολογικοί. Ο Πατροκοσμάς είπε: «Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλεύσει»! Επίσης είπε: «Θα συμβεί όταν θα πέσουν δύο Πασχαλιές και δύο καλοκαίρια μαζί»…! Και, τέλος, είπε ακόμη: «Μετά τον γενικό πόλεμο θα ζήσει ο λύκος με το αρνί»…
Αυτές οι τρεις προφητείες είναι άμεσα συνδεόμενες μεταξύ τους. Ιδιαίτερα δε, κατά μερικούς ερευνητές, αρμόζουν πάρα πολύ στα όσα δραματικά βιώνει τις ώρες αυτές η ανθρωπότητα και, κυρίως, η περιοχή μας. Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί σε άρθρα μας για το πώς ολόκληρη η ενδιάμεση περιοχή της Ευρασίας «φλέγεται» απ’ άκρο σ’ άκρο: «Αραβική άνοιξη», «κρίση χρέους», της νότιας Ευρώπης, εμφύλιος σπαραγμός στην Τουρκία και στη μέση… Ελλάδα και Κύπρος στο «μάτι του κυκλώνα»!
Κάποτε ο Πατροκοσμάς τριγυρνούσε στα χωριά της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο μιας εκ των θρυλικών περιοδειών του. Εκεί μόρφωνε τα πλήθη, αλλά και ξεσήκωνε τον ελληνισμό για εθνική λευτεριά και πίστη. Σε ένα χωριό λοιπόν της ορεινής Φωκίδας, το χωριό Δάφνος, στάθηκε μπροστά στους Έλληνες και είπε τη γνωστή «κωδική» του φράση (με την οποία αφύπνιζε το υποσυνείδητο των σκλαβωμένων ραγιάδων): «Το ποθούμενο θα γίνει όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί»!
Φράση ιδιαίτερα βαθύτατου συμβολισμού και σημασίας, που ιστορικά δικαιώθηκε.
Κάποιος όμως χωρικός τον ρώτησε να εξηγήσει περαιτέρω, τι εννοεί ο Πατροκοσμάς με αυτά του τα αινιγματικά λεγόμενα. Και συμπλήρωσε τότε ο Άγιος: «Θα έρθουν δύο χρονιές, η μία πίσω από την άλλη, που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας! Γράψτε το, για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω»…
Ήδη,. Πριν από μερικά χρόνια, σε σχετικό κείμενό μας, γράψαμε ότι η χρονιά εκείνη με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να συμπέσουν δύο Πασχαλιές και δύο καλοκαίρια, είναι το… έτος 2014! Δηλαδή φέτος!!!
Στο βιβλίο μας «Ο Πατροκοσμάς για τους έσχατους καιρούς» (σ.69) διαβάζουμε και τα εξής ενδιαφέροντα: «Η περιβόητη προφητεία του, ότι δηλαδή «το ποθούμενο θα έρθει όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί», πέφτει το έτος 2014! Γιατί, Διότι τη χρονιά εκείνη συμπίπτει το Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών (20 Απριλίου), ενώ ήδη από τώρα εδικοί επιστήμονες (μετεωρολόγοι) κάνουν αναφορές ότι την ίδια χρονιά θα έχουμε γενική λειψυδρία και φοβερή ζέστη, με υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίας, άρα δεν θα γνωρίσουμε καθόλου χειμώνα (θα συμπέσουν δηλαδή δύο καλοκαίρια μαζί…)».
Αυτά γράφαμε πριν από λίγα χρόνια. Ιδού τώρα τι λένε οι επιστήμονες. Ως γνωστόν, πριν από μερικές μόνο ημέρες, είχαμε τα γνωστά φοβερά φαινόμενα με την κακοκαιρία σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ, που προκάλεσαν απίστευτες καταστροφές. Ερευνητές μακροχρόνιων προβλέψεων θεωρούν ότι αμέσως μετά από ανάλογα καιρικά φαινόμενα ακολουθεί απίστευτος καύσωνας! Έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε το περίφημο «διπλό καλοκαίρι» από τα μέσα του μήνα Μαρτίου, εφόσον για τότε προσδιορίζουν οι μετεωρολόγοι την εμφάνιση αυτών των πολύ υψηλών θερμοκρασιών…
Θα έχουμε, λοιπόν, σύμφωνα με αυτές τις ενδείξεις, εντός του 2014 (σε μερικές μόνο εβδομάδες από σήμερα) τόσο τη «διπλή Πασχαλιά» όσο και το «διπλό καλοκαίρι»…
Μετά όμως τι; Θα ακολουθήσει άραγε ο γενικός πόλεμος, για τον οποίο κάνει λόγο ο Πατροκοσμάς;
Ως γνωστόν, αυτός ο πόλεμος ταυτίζεται ήδη από τους περισσότερους μελετητές με τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο, που θα είναι μετά βεβαιότητας (λόγω των υπερσύγχρονων προηγμένων οπλικών τεχνολογιών) ο πλέον καταστροφικός όλων των εποχών για την ανθρωπότητα! Μάλιστα, εάν όντως «πιαστεί από πάνω» (ρήση κι αυτή του Πατροκοσμά…), δηλαδή από την Ουκρανία, τότε… πολλά είναι τα δεινά που μας περιμένουν!
Ο Πατροκοσμάς είπε επίσης: «Θα έρθει ξεφνικά»! Και, πράγματι, όλα θα γίνουν ξαφνικά!… Είναι θέμα χρόνου πια το αποκορύφωμα της έντασης και της τραγωδίας που μαστίζει σήμερα τον πλανήτη, με όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που διαδραματίζονται στη χώρα μας και στον κόσμο όλο…
Πολλοί αναμένουν με αγωνία τον ψηφιακό αντίχριστο, το θηρίο της Νέας Εποχής, που θα στήσει την ηλεκτρονική του δικτατορία επί του κόσμου τούτου. Οι άθλιοι πολιτικάντηδες που βλέπουμε, όπως είναι π.χ. στην Ελλάδα το δίδυμο «χοντρού» (Βουβουζέλου) και «λιγνού» (Σαμαρά), δεν είναι παρά άβουλα όργανα στα χέρια σκοτεινών δυνάμεων, βρωμερές μαριονέτες που κουνούν εκ του παρασκηνίου άδηλα αφεντικά, με σκοπό την υποδούλωση των ανθρώπων και την απώλεια των ψυχών μας!…
Όχι μόνο σε «λύση» δεν θα οδηγήσουν ποτέ την Ελλάδα οι σαμαρο-βουβουζέλοι, αλλά συνειδητά αποκοιμίζουν τα «πρόβατα» (Ελληνικό λαό), προκειμένου να τα οδηγήσουν σύντομα σε απίστευτη σφαγή – γενοκτονία!
Οι μεγάλες εξελίξεις ήδη γίνονται γύρω μας. Συμβαίνουν πραγματικά «σημεία και τέρατα»! Κα οι Έλληνες αντί να αφυπνισθούν και να σηκώσουν ανάστημα έναντι των διεθνών τοκογλύφων και των εδώ υπηρετών τους (όπως π.χ. ο Άδωνης Γεωργιάδης), αναρωτιούνται ακόμα εάν… υπάρχει «πρωτογενές πλεόνασμα»(!) ή εάν μέχρι το 2016,που θα γίνουν οι εκλογές(!), θα έχουμε δει το «φως» στην άκρη του «τούνελ»…!
«Πρωτογενές πλεόνασμα» υπάρχει σίγουρα, αλλά μόνο στην βλακεία όλων εκείνων που ανέχονται ακόμη τον Αντώνη Σαμαρά! Και όσο για το «φως» στην άκρη του «τούνελ», δεν είναι παρά η «λάμψη» που κάνουν οι φωτιές της κόλασης, την οποία ετοιμάζουν για τον ελληνισμό οι προδότες σαμαρο-βουβουζέλοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου