Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. 
ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΩΤΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ 189 ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΕΣ... ΕΔΩ
ΕΙΝΑΙ..!!!!!! http://www.unoitc.org/ 
Ο κ. RJ - Σκωτία ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ INTERNATIONAL TREASURY CONTROL OFFICE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ.

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ kai ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΤΕΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ google not the best. original follows .
(Για να δείτε όλες τις χώρες πατήστε το λινκ... http://www.unoitc.org/Structure.html )

Translated version of unoitc.org.pdf 
Ερωτήσεις & Απαντήσεις 

05-08 / 09 - RJ 

Ο κ. RJ - Σκωτία. 

Υπάρχει ένας αριθμός από τα τρέχοντα θέματα στη Σκωτία που είναι σαφώς δεν αντιμετωπίζεται από το Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του. Για παραδείγματος χάρη, τακτικές πρόστιμα εκατομμυρίων που καταβάλλονται στην ΕΕ για την αποτυχία να παρακολουθήσουν στο Περιβάλλον ζητήματα και υπάρχει μια εμφανής έλλειψη ενδιαφέροντος στην κύρια ανησυχίες της Σκωτίας ανθρώπους, οι οποίοι είναι οι ίδιες ανησυχίες για άλλες χώρες του κόσμου, δηλαδή η ασφαλής βιώσιμη απασχόληση και επιθυμούν να δουν τη χώρα τους, με αποτέλεσμα τη διέξοδο από τη σημερινή Παγκόσμια κατάθλιψης. 
Ορισμένες κυβερνήσεις αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων με την ανησυχία και την ζήλο που απαιτείται, αλλά άλλοι, όπως και η κυβέρνηση της Σκωτίας, είναι παταγωδώς παραλείποντας να το πράξει, ενδιαφέρονται περισσότερο για την επίτευξη μιας αυτόνομης τους κε- συστημένη πολιτικών σκοπών ή, αντιπαραθέσεις μεταξύ των συμβαλλομένων μερών να σκοράρει Po- λιτικών σημεία. Αυτό είναι ένα ιδανικό γόνιμο έδαφος για το Γραφείο Intenational Treasury Έλεγχος για να βοηθήσει τους ανθρώπους της Σκωτίας, αν δεν το έχουν ήδη πράξει έτσι. 
Εάν έχουν πράξει έχει το πρώτο υπουργό, ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Διοίκησης- γίας Επίσημη της κυβέρνησης του αντέδρασε θερμά την εν λόγω προσφορά; ΕΑΝ ΔΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; Οι Σκωτσέζοι φημίζονται για την εφευρετικότητά τους, ο John Logie Baird, MacAdam, Bell κλπ. κλπ. δεν υπάρχουν ελλείψεις δεξιοτήτων και Έργων η οποία θα βοηθήσει τη Σκωτία προκύψουν από την τρέχουσα οικονομική χάος Και σέβονται το περιβάλλον. Ίσως έχει έρθει η ώρα, όταν η Πρωθυπουργός θα πρέπει να αυξηθεί πάνω από εγωιστική εγωκεντρικοί πολιτικά τους στόχους του, και να κάνει σωστά τη δουλειά του με τη φροντίδα της Σκωτίας ανθρώπους, τους in- κέντρα ενδιαφέροντος και το περιβάλλον τους; 

Σελίδα 1 
Ερωτήσεις & Απαντήσεις 05-08 / 09 - RJ 
Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας, η οποία είναι πολύ ευπρόσδεκτη.  

Η κατάσταση στη Σκωτία δεν είναι μεγάλη διαφορά με πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, και είναι ένα που είναι εντελώς περιττή, αλλά, βεβαίως, το πρόβλημα δεν είναι μόνον το σύμπτωμα, αλλά και η πραγματική ασθένεια του παρακμή και την υποβάθμιση, που προκαλείται από την ανικανότητα και την αναδρομική στάση των κυβερνήσεων που ισχύουν σε συνδυασμό με τα εγωιστικά εγωκεντρικοί πολιτικούς στόχους των πολιτικών. 
Οι Σκωτσέζοι είναι πράγματι, πολύ γνωστή για την εφευρετικότητα και την καινοτομία τους, αλλά, δυστυχώς, ούτε η Scottish Συνέλευση ούτε η βρετανική κυβέρνηση να αναγνωρίσει ή να επωφεληθούν από το γεγονός αυτό με την υποστήριξη τέτοιων εφευρετικότητα και την καινοτομία. Η αναγνώριση αυτή θα βοηθήσει πραγματικά τη Σκωτία και σε πολλές άλλες χώρες, για να να μειώσει ή ακόμη και να εξαλείψει ορισμένα από τα προβλήματα, όπως η ανεργία και η υπανάπτυξη, που δημιουργήθηκε από η τρέχουσα οικονομική κρίση.
Σκωτία είναι πράγματι, γόνιμο έδαφος για τέτοιες επιχειρήσεις όπως η OITC, αλλά θα πρέπει να γίνει σαφώς κατανοητό από όλους ότι δεν μπορεί να βοηθήσει κάθε χώρα, ή τους ανθρώπους της, εάν η κυβέρνηση δεν μπορεί να μας βοηθήσει για να τους βοηθήσει. Κάνει διαρκέσει δύο έως Tango, όπως το ρητό πηγαίνει. 
Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η υποβάθμιση της Σκωτίας αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Αδειάστε και ερειπωμένα εργοστάσια, εγκαταλελειμμένης γης, η αλιευτική βιομηχανία που καταστράφηκε από τους διάφορους κανόνες και κανονισμούς εξελίσσεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο / Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και πολλά άλλα, τα οποία είναι εντελώς περιττή και η οποία στην πραγματικότητα επηρεάζει, με πολλούς τρόπους, οι άνθρωποι της Σκωτίας, η οποία δημιουργεί μια αίσθηση της απόγνωσης μεταξύ ο πληθυσμός. Όταν συμβαίνει αυτό, το ερώτημα θα πρέπει πραγματικά να το ερώτημα, γιατί η κυβέρνηση δεν είναι να κάνει κάτι γι 'αυτό, ή, ποια είναι η κυβέρνηση να κάνει γι' αυτό. 
Σε γενικές γραμμές, μόνο η Κυβέρνηση κατάσταση ή πρωθυπουργός μπορεί να απαντήσει σε ένα τέτοιο ερώτημα, το οποίο κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να τοποθετείται πριν από τον Πρώτο Υπουργός, κ. Alex Salmond, όταν δεν το περιμένει και πότε θα κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά στο δικό του πολιτικό- cal φιλοδοξίες. Τότε και μόνο τότε θα έχει αναγκαστεί να κάνει κάτι για να αποτρέψει την περαιτέρω φέρουν σε δύσκολη θέση- ΜΕΝΤ για τον εαυτό του και το πολιτικό κόμμα του. ............  

Συνέχεια στη σελίδα 2 ..........  

Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η OITC έχει προβεί σε επίσημη προσέγγιση απευθείας στον πρωθυπουργό, κ. Alex Sal- Mond, της Συνέλευσης της Σκωτίας, προσφέροντας ένα ελάχιστο ποσό των £ 50.000.000.000 Στερλίνα Επενδύσεων. Αυτό Επίσημη προσέγγιση βασίστηκε πρωτόκολλα που εφαρμόζονται σε θέματα κρατικών οντοτήτων σε θέματα κρατικών οντοτήτων σχέση- πλοία. 
Αυτή η Επίσημη τεκμηρίωση "Χέρι Δημοσιεύθηκε» και προσωπικά παρέδωσε στον κ. Alex Salmond να εξασφαλιστεί η πραγματική παράδοση, για την οποία δεν Επίσημη Παραλαβή έχει ποτέ ληφθεί από εμάς, το οποίο είναι "υποχρεωτική" σύμφωνα με τα πρωτόκολλα Sovereign οντότητα του ΟΗΕ. 
Αυτό μας δείχνει ότι ούτε ο κ. Alex Salmond, ή τη δική του διοίκηση έχει καμία ιδέα τι να κάνει, ή τι πρέπει να γίνει, σε σχέση με το Διεθνές σχέσεις με άλλες οντότητες Sovereign, ή το εφαρμοστέο πρωτόκολλα που πρέπει να εφαρμόζονται σε σχέση με το Sovereign Οντότητας πρωτόκολλα Sovereign Οντότητα κάτω από το Ηνωμένο Κανονισμούς Εθνών. 
Μπορούμε, καθώς ασχολείται με ένα Class 5 ετών τα παιδιά, που τουλάχιστον δείχνουν εκ νέου νόμο ή δεν τηρεί για το δάσκαλό τους. Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι πολλές άλλες προσεγγίσεις έχουν γίνει στο παρελθόν μέσω διαφόρων υπουργών, συμπεριλαμβανομένων των της Σκωτίας βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 
Ωστόσο, παραδέχονται ότι κανένα από τα Υπουργών ή Scottish βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα έπρεπε η σχετική "Ασφάλεια" επίπεδο για να είναι σε θέση να επαληθεύει την OITC και, ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι δεν θέλει να βάλει «λαιμούς για το μπλοκ» τους και την καταστροφή οποιεσδήποτε πιθανότητες ή πολιτική εξέλιξη που μπορεί να είχαν, ανεξάρτητα από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους προς τους το εκλογικό σώμα της Σκωτίας. 
Κάναμε πράγματι λάβει απάντηση δεόντως υπογεγραμμένο από τον Πρωθυπουργό, των οποίων το περιεχόμενο ίδια ήταν de- plorable και ερασιτεχνικά. Η απάντησή του κατέστησε απολύτως σαφές ότι ούτε ο ίδιος, ή η διοίκησή του, un- οποίος ανέλαβε την κατάλληλη μέθοδο ελέγχου, ή δεν εφαρμόζονται οι κατάλληλες πρωτόκολλα, εξηγείται ως οριστικά εντός επικοινωνία μας. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιείται το www. Τα οποία δεν είναι επίσημη μέθοδος, ικανοποιητική μέθοδο ή αναγνωρισμένη αρχή για τέτοιου είδους επαληθεύσεις που πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με το αναγνωρισμένο πρότυπο διαδι- χληση για τις κυβερνήσεις. 
Επίσης, απέτυχε παταγωδώς να εφαρμόσει Sovereign Οντότητας πρωτόκολλα Sovereign Οντότητα που ισχύουν μεταξύ των εν λόγω Sovereign Φορείς σύμφωνα με τους κανονισμούς των Ηνωμένων Εθνών. 
Πόσο θλιβερό και αντιεπαγγελματική μπορεί κάποιος στην κυβέρνηση να είναι, και πραγματικά φαίνεται να είναι. Η απάντηση του κ. Alex Salmond ήταν αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως θράσος, αγενής, υποτιμητικό, αλαζόνες, άγνοια των πρωτοκόλλων Sovereign Οντότητα, έλλειψη ενδιαφέροντος για τη Σκωτία και της Σκωτίας ανθρώπους, unprofes- ματικής ερασιτεχνική, έλλειψη συνείδησης, κενό τυχόν επαγγελματικά ή διπλωματικής χαρακτηριστικά, πολύ απρόσεκτοι στην ψυχραιμία του περιεχομένου, ανόητο, και σίγουρα αυτό που κανείς άνθρωπος θα περίμενε να λάβει από πρωθυπουργός της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης. 
Στην πραγματικότητα, μπορούμε να σας επιβεβαιώσω ότι απάντησε στην ανακοίνωση του κ. Alex Salmond του, που αναζητούν μια τυπική γραπτή απολογία, η οποία θα πρέπει επίσης να καταγράφονται και είναι νηολογημένα εντός Διοικητικές αρχεία του. Εμείς γούνα- εκεί τον συμβούλευσαν να το διαβάσετε ξανά Επίσημη επικοινωνία μας, και αναφέρονται στα βίντεο που περιλήφθηκαν στο πλαίσιο της αρχικής Επίσημη επικοινωνία μας, και να δείτε το Web Site μας, έτσι ώστε να καταλάβει πραγματικά τι διάβαζε και, στη συνέχεια, και μόνο τότε, θα πρέπει να επιδιώξει ο ίδιος τις επίσημες διαδικασίες από εμάς να προβεί σε επαλήθευση ΚΑΤΑ. 
Του δόθηκε 28 ημερών για να απαντήσει. ΟΧΙ απάντηση έχει λάβει μέχρι σήμερα η οποία είναι τώρα σχεδόν 56 ημέρες στο χρόνο. Το παραπάνω δείχνει ξεκάθαρα τι είδους κυβέρνηση της Σκωτίας έχει, και πώς λειτουργεί υπό την ηγεσία του Ο κ. Alex Salmond. 
Όταν οι κυβερνήσεις αγνοούν τα καθήκοντα και τις ευθύνες τους και να έχουν το κεφάλι τους στην άμμο σε συνεχή βάση, τι μπορεί να περιμένει κανείς. Πρέπει πραγματικά αισθάνονται για τους ανθρώπους της Σκωτίας, αλλά όπως λέει και η παροιμία, "Παίρνετε μόνο την κυβέρνηση που εκλέγει". 
Η κατάσταση της χώρας αντανακλά τι είδους της κυβέρνησης που έχετε, και ο λόγος Σκωτία είναι βαθιά σε ύφεση. Είμαστε έτοιμοι ακόμα να βοηθήσουν τη Σκωτία, αν ο κ. Alex Salmond μπορεί να πάρει το κεφάλι του έξω από την άμμο, και να δείξει εκ νέου νόμο ή δεν τηρεί προς, και για, το εκλογικό σώμα, καθώς και άλλες οντότητες Sovereign / Εθνών.  

Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας. 

.................................... 
ORIGINAL 
....................................
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ-END:ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙ- END:ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

...........................................................
ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ