19 Ιαν 2014

Γελά ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.

Του Ιωσήφ Παπαδόπουλου

Ευτυχώς που υπάρχει μια φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και μας υπενθυμίζει κατά καιρούς πόσο προδότες είναι αυτοί που μας κυβερνούν. 
Στον Άγγλο Nigel Farage αναφέρομαι βεβαίως, που ανάγκασε τον Σαμαρά να χάσει το χρώμα του και να γελάσει αμήχανα. Κι' εμείς; 
Τι κάνουμε εμείς σαν λαός; 

Θα υποδεχθούμε για άλλη μια φορά αυτό το ανδρείκελο σαν θριαμβευτή, σαν τον εμπνευστή ενός success story που μόνο αυτός μπορεί να διαβάσει.Ο Nigel Farage προέβλεψε κατατρόπωση της βλακείας και των δυνάμεων κατοχής στις επικείμενες ευρωεκλογές. 

Για να δούμε. 

Προσωπικώς δεν είμαι τόσο αισιόδοξος. Μιλάμε άλλωστε για έναν ευνουχισμένο λαό, έναν απογοητευμένο λαό της πολυθρόνας, ένα λαό αιχμάλωτο των μέσων της μαζικής μας αποβλάκωσης. 

Μας οδηγούν σε εμφύλιο με μεθοδικό τρόπο, προκειμένου να σώσουν τις καρέκλες τους. Αυτό είναι οφθαλμοφανές. Θα τσιμπήσουμε; Αυτό είναι το ερώτημα...


Wordpress
Wordpres
Ευτυχώς που υπάρχει μια φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και μας υπενθυμίζει κατά καιρούς πόσο προδότες είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Στον Άγγλο Nigel Farage αναφέρομαι βεβαίως, που ανάγκασε τον Σαμαρά να χάσει το χρώμα του και να γελάσει αμήχανα. Κι' εμείς; Τι κάνουμε εμείς σαν λαός; Θα υποδεχθούμε για άλλη μια φορά αυτό το ανδρείκελο σαν θριαμβευτή, σαν τον εμπνευστή ενός success story που μόνο αυτός μπορεί να διαβάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου