10 Οκτ 2013

Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Απομάκρυνση παιδιών από ομοφυλόφιλους
Σωστός Ηγέτης...!
Τον επόμενο Φεβρουάριο, σύμφωνα με το πρόγραμμα των συνεδριάσεων της Δούμας που αναρτήθηκε την Τετάρτη στο Διαδίκτυο, νέος νόμος ο οποίος θα καταργεί τα γονικά δικαιώματα των ομοφυλόφιλων λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού τους πρόκειται να συζητηθεί στο ρωσικό κοινοβούλιο.
Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα γίνει την ίδια περίοδο κατά την οποία θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι.
Το νομοσχέδιο είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Δούμας
και προβλέπει μεταξύ άλλων να απομακρύνονται τα παιδιά από τους γονείς που έχουν «μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις».
Νόμος ο οποίος καταδικάζει την «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα» στους ανηλίκους, τον οποίο επικύρωσε τον Ιούνιο ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε διεθνές επίπεδο και πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι ζήτησαν να γίνει μποϊκοτάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ο βουλευτής Αλεξέι Ζουράβλεφ του κυβερνώντος κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας, στο οποίο ανήκουν τόσο ο πρόεδρος Βλ. Πούτιν όσο και ο πρωθυπουργός Ντ. Μεντβέντεφ, εξήγησε ότι βασίστηκε για τη σύνταξη του νομοσχεδίου σε μια αμφιλεγόμενη μελέτη του συντηρητικού Αμερικανού καθηγητή Μαρκ Ρεγκνέρας για τις αρνητικές συνέπειες της ομογονεϊκότητας στα παιδιά.